Сценарій і меню сучасного весільного торжества

Весіль­не тор­же­ство в ресто­рані «Друж­ба» від­по­ві­дає най­ви­щим оцін­ка­ми про­ве­ден­ня заходів. Замо­в­ля­ю­чи бан­кет, пла­тять­ся гро­ші за сервіс і про­бле­ми, вирі­шені без вашої участі. На пер­ший погляд скла­даєть­ся вра­жен­ня, що весіл­ля в ресто­рані, та ще з весіль­ним серві­сом – шале­но доро­го, доступ­но тіль­ки зір­кам і щас­ли­вим під­при­єм­цям. Реко­мен­дує­мо перевіри­ти осо­би­сто, і пере­ко­на­ти­ся що весіл­ля в ресто­рані «Друж­ба» має ціл­ком розум­ні межі.

 

Модні тенденції весіль

Зараз попу­ляр­ні нестан­дарт­ні весіль­ні цере­монії. Тема, стиль, оздоб­лен­ня під­би­ра­ють­ся мене­дже­ра­ми-органі­за­то­ра­ми «Друж­ба» для кож­ної пари індиві­ду­аль­но. Такий варіант як 300 осіб «напід­пит­ку», наї­ли­ся сто­лич­ним сала­том і сте­ген­ця­ми, витан­цьо­ву­ють під Вєр­ку Сер­дюч­ку, піш­ли в історію. Неза­ба­ром такий сце­нарій буде замо­в­ля­ти­ся як «ретро весіл­ля 20 століт­тя».

За дани­ми про­від­них ком­паній, що спе­ціалі­зу­ють­ся на органі­за­ції заходів, серед­ньо­об­лі­ко­ва чисель­ність гостей на весіл­лі ско­ро­ти­ла­ся до 50 осіб. Запро­сив­ши таку кіль­кість людей, моло­дя­та можуть собі доз­во­ли­ти особ­ли­ву сти­лі­сти­ку і оформ­лен­ня. З’являється мож­ливість поліп­ши­ти якість спіл­ку­ван­ня з гостя­ми.

У трен­ді еко весіл­ля на лоні при­ро­ди (стиль Рустик). Веран­да моте­лю «Друж­ба», озе­ро і зеле­на зона нав­ко­ло ньо­го – іде­аль­ний ланд­шафт для мод­ної весіл­ля.

 

Меню весільного банкету

Яка б не була тема­ти­ка тор­же­ства, гості повин­ні бути наго­до­вані смач­ною і есте­тич­ної свят­ко­вою їжею. Гра­мот­на сервіров­ка і хоро­ший сервіс – ста­тус і пре­стиж будь-яко­го весіл­ля. Нехай навіть у кре­а­тив­ній обста­нов­ці. Меню весіль­но­го бан­ке­ту або фур­ше­ту бага­то в чому відріз­ня­ють­ся. Гарячі і пер­ші стра­ви обов’язково при­сут­ні на бан­кеті. Фур­шет має на ува­зі наяв­ність тіль­ки вил­ки з при­ла­дів і від­по­від­них страв.

 

Традиційне весільне меню складається з:

  • м’ясної і риб­ної палітри;
  • всі­ля­ких заку­сок;
  • кра­си­во пода­них ово­чів і зелені, різ­но­маніт­ної їжі;
  • різ­них видів холод­цю і холод­цю (в порів­нян­ні з «холод­ним» нежир­не блю­до);
  • млин­чи­ків з чер­во­ною рибою та ікрою, кана­пе з начин­ка­ми;
  • салатів;
  • шаш­ли­ку з риби і м’яса;
  • ово­чів гриль та інших страв.

Ваша дум­ка і бажан­ня грає пер­шо­чер­го­ву роль в асор­ти­мен­ті на столі. Пер­со­нал допо­мо­же скла­сти кра­ще меню для вашо­го свя­та.