Сценарій і меню сучасного весільного торжества
Весільне торжество в ресторані «Дружба» відповідає найвищим оцінками проведення заходів. Замовляючи банкет, платяться гроші за сервіс і проблеми, вирішені без вашої участі. На перший погляд складається враження, що весілля в ресторані, та ще з весільним сервісом – шалено дорого, доступно тільки зіркам і щасливим підприємцям. Рекомендуємо перевірити особисто, і переконатися що весілля в ресторані «Дружба» має цілком розумні межі.
Модні тенденції весіль
Зараз популярні нестандартні весільні церемонії. Тема, стиль, оздоблення підбираються менеджерами-організаторами «Дружба» для кожної пари індивідуально. Такий варіант як 300 осіб «напідпитку», наїлися столичним салатом і стегенцями, витанцьовують під Вєрку Сердючку, пішли в історію. Незабаром такий сценарій буде замовлятися як «ретро весілля 20 століття».
За даними провідних компаній, що спеціалізуються на організації заходів, середньооблікова чисельність гостей на весіллі скоротилася до 50 осіб. Запросивши таку кількість людей, молодята можуть собі дозволити особливу стилістику і оформлення. З’являється можливість поліпшити якість спілкування з гостями.
У тренді еко весілля на лоні природи (стиль Рустик). Веранда мотелю «Дружба», озеро і зелена зона навколо нього – ідеальний ландшафт для модної весілля.
Меню весільного банкету
Яка б не була тематика торжества, гості повинні бути нагодовані смачною і естетичної святковою їжею. Грамотна сервіровка і хороший сервіс – статус і престиж будь-якого весілля. Нехай навіть у креативній обстановці. Меню весільного банкету або фуршету багато в чому відрізняються. Гарячі і перші страви обов’язково присутні на банкеті. Фуршет має на увазі наявність тільки вилки з приладів і відповідних страв.
Традиційне весільне меню складається з:
- м’ясної і рибної палітри;
- всіляких закусок;
- красиво поданих овочів і зелені, різноманітної їжі;
- різних видів холодцю і холодцю (в порівнянні з «холодним» нежирне блюдо);
- млинчиків з червоною рибою та ікрою, канапе з начинками;
- салатів;
- шашлику з риби і м’яса;
- овочів гриль та інших страв.
Ваша думка і бажання грає першочергову роль в асортименті на столі. Персонал допоможе скласти краще меню для вашого свята.