Ресторан
Для кого-то ресторан – це спосіб харчування і спілкування, для кого-то це відпочинок і розслаблення. Людська природа так влаштована, що нам регулярно потрібно їжа. У режимі цейтноту далеко не кожен може собі дозволити естетику, грамотну сервіровку, складні страви і особистого офіціанта. Наш заклад запрошує всіх бажаючих смачно поїсти, насолодитися приємною атмосферою і відмінним сервісом!
Професійна організація обіду або банкету в ресторані «Дружба» складається з:
- правильного оформлення меню і карти напоїв,
- грамотної сервірування,
- естетичного прикраси,
- уважного, але ненав’язливого обслуговування.
Точне дотримання регламенту вважається правилом хорошого тону. Саме тому в історії так докладно описуються королівські бенкети і трапези. Чи то справа на ходу з’їсти бутерброд, то чи в красивій спокійній обстановці, з обслуговуванням, скуштувати, для вас спеціально приготовлене, блюдо.
Асортимент ресторану розташовує:
різноманітністю м’ясних, овочевих і рибних салатів; смаженої рибкою; свининою, запеченої з овочами; фірмовим блюдом – м’ясо «Дружба»; кабачками в медовому соусі і кручениками з баклажанів. Грибочки з бочки і оселедець під горілочку, крученики курячі з начинкою, галявина різноманітної і картопляна тарілка, шашлик і овочі гриль. І це тільки невелика можлива частина нашого меню.
А la carte – це класична схема роботи ресторанів, в тому числі «Дружби». Позначає вибір страв по меню, і короткий час на очікування приготування. Меню нашого ресторану задовольнить будь-які смаки (іноземців та співвітчизників).
За бажанням гостя ми приготуємо індивідуальні страви.
Принцип шеф-кухаря ресторану «Дружба» – слов’янська, європейська та інша кухня зі свіжих продуктів, майстерно приготована в дусі традиційної класичної гастрономії.