Фуршет в ГРК «Дружба»

Пра­виль­на органі­за­ція фур­ше­ту – вда­лий свя­то або захід. У тако­му бен­кеті офі­ціан­ти нада­ють­ся 1 на 20 гостей. Незнач­на кіль­кість обслу­го­ву­ю­чо­го пер­со­на­лу та від­сут­ність вели­кої кіль­ко­сті меб­лів для гостей мак­си­маль­но роз­крі­па­чу­ють обста­нов­ку і звіль­ня­ють про­стір для при­єм­но­го і неви­му­ше­но­го спіл­ку­ван­ня.

Ресто­ран «Друж­ба» органі­зо­вує кор­по­ра­тив­ні, свят­ко­ві, весіль­ні, новоріч­ні, ювілей­ні та інші фур­ше­ти на най­ви­що­му рів­ні, і за прий­нят­ну ціну. Два деко­ро­ва­них бан­кет­ні зали ство­рять чудо­вий настрій при­сут­нім. Загаль­на міст­кість до 500 осіб. Якщо ви хоче­те замо­ви­ти на при­роді або в будь-яко­му міс­ці, то ми при­ве­зе­мо і органі­зує­мо все необ­хід­не. Для діло­вих зустрі­чей акту­аль­ні «фур­ше­ти-попут­ни­ки». Виїз­ний сервіс ресто­ра­ну – одна з най­по­ши­рені­ших послуг, що замо­в­ля­ють­ся. Вистав­ки, пре­зен­та­ції, пере­го­во­ри. Про­фесій­на і ори­гі­наль­на органі­за­ція захо­ду дає 70% успіху.

Три при­чи­ни, за яки­ми слід замо­ви­ти фур­шет: 1) якщо час обме­же­ний; 2) мета прий­о­му спіл­ку­ван­ня, а не бен­кет; 3) умо­ви не доз­во­ля­ють роз­ста­нов­ку столів та стіль­ців.

 

Специфіка пристрою фуршету

  • Пра­виль­на роз­ста­нов­ка столів, що від­кри­ває віль­ний доступ для всіх бажа­ю­чих.
  • Швид­ка замі­на порож­ніх страв і під­т­ри­ман­ня сто­лу в іде­аль­но­му стані. Мож­ли­ва роз­ста­нов­ка страв тіль­ки на буфет­них стій­ках і роз­нос по залу.
  • Сти­лі­стич­не оформ­лен­ня сто­лу, під­бір від­по­від­но­го захо­ду меню. Ефект­ну сервіров­ку можуть ство­ри­ти про­фесіо­на­ли ресто­ран­но­го біз­не­су – пер­со­нал ресто­ра­ну «Друж­ба».
  • Пра­ви­ла пода­чі страв для фур­ше­ту зале­жить від того як швид­ко втра­чає есте­тич­ну фор­му їжа. Так, напри­клад, фрук­ти і ово­чі вистав­ля­ють­ся з почат­ку захо­ду, а закус­ки з мас­лом, май­о­не­зом пода­ють­ся під час про­ве­ден­ня.

 

Особливості меню для фуршету

Ми про­по­нує­мо російсь­ку і євро­пейсь­ку кух­ню, а також різ­ні варіан­ти заку­сок, холод­них страв і десер­тів за бажан­ням замов­ни­ка. Індиві­ду­аль­но роз­роб­ле­не меню вико­нуєть­ся як для неве­ли­ких, так і для масо­вих фур­шетів. Чудо­вий смак і свят­ко­ве оформ­лен­ня кож­но­го блю­да – це те, що важ­ко ство­ри­ти в мар­но­го атмо­сфері органі­за­то­рам без допо­мо­ги про­фесіо­налів. І це те, що додасть пре­стиж і ста­тус вашо­го захо­ду. За пра­ви­ла­ми фур­шет­но­го сто­лу пода­ють­ся закус­ки, які вжи­ва­ють­ся тіль­ки видел­кою. Лож­ки і ножі в дано­му виді від­сут­ні. Вибір алко­го­лю обго­во­рюєть­ся з замов­ни­ком, але вар­то виді­ли­ти, що міц­ні алко­голь­ні напої за таким сто­лом не прий­няті.