Фуршет в ГРК «Дружба»
Правильна організація фуршету – вдалий свято або захід. У такому бенкеті офіціанти надаються 1 на 20 гостей. Незначна кількість обслуговуючого персоналу та відсутність великої кількості меблів для гостей максимально розкріпачують обстановку і звільняють простір для приємного і невимушеного спілкування.
Ресторан «Дружба» організовує корпоративні, святкові, весільні, новорічні, ювілейні та інші фуршети на найвищому рівні, і за прийнятну ціну. Два декорованих банкетні зали створять чудовий настрій присутнім. Загальна місткість до 500 осіб. Якщо ви хочете замовити на природі або в будь-якому місці, то ми привеземо і організуємо все необхідне. Для ділових зустрічей актуальні «фуршети-попутники». Виїзний сервіс ресторану – одна з найпоширеніших послуг, що замовляються. Виставки, презентації, переговори. Професійна і оригінальна організація заходу дає 70% успіху.
Три причини, за якими слід замовити фуршет: 1) якщо час обмежений; 2) мета прийому спілкування, а не бенкет; 3) умови не дозволяють розстановку столів та стільців.
Специфіка пристрою фуршету
- Правильна розстановка столів, що відкриває вільний доступ для всіх бажаючих.
- Швидка заміна порожніх страв і підтримання столу в ідеальному стані. Можлива розстановка страв тільки на буфетних стійках і рознос по залу.
- Стилістичне оформлення столу, підбір відповідного заходу меню. Ефектну сервіровку можуть створити професіонали ресторанного бізнесу – персонал ресторану «Дружба».
- Правила подачі страв для фуршету залежить від того як швидко втрачає естетичну форму їжа. Так, наприклад, фрукти і овочі виставляються з початку заходу, а закуски з маслом, майонезом подаються під час проведення.
Особливості меню для фуршету
Ми пропонуємо російську і європейську кухню, а також різні варіанти закусок, холодних страв і десертів за бажанням замовника. Індивідуально розроблене меню виконується як для невеликих, так і для масових фуршетів. Чудовий смак і святкове оформлення кожного блюда – це те, що важко створити в марного атмосфері організаторам без допомоги професіоналів. І це те, що додасть престиж і статус вашого заходу. За правилами фуршетного столу подаються закуски, які вживаються тільки виделкою. Ложки і ножі в даному виді відсутні. Вибір алкоголю обговорюється з замовником, але варто виділити, що міцні алкогольні напої за таким столом не прийняті.