Кава-брейк

Така пере­рва вла­што­ву­ють під час кон­фе­рен­цій, діло­вих пере­го­ворів і тренін­гів. Стан­дарт­но кави-брейк три­ває 10–40 хви­лин. Основ­не при­зна­чен­ня – від­по­чи­нок, пере­ми­кан­ня ува­ги на неви­му­ше­не спіл­ку­ван­ня під каву і чай, лег­кий прий­ом їжі. Пер­со­нал готель­но-ресто­ран­но­го ком­плек­су «Друж­ба» може обслу­жи­ти до 500 чоло­вік гостей під час лег­ко­го сто­лу і напоїв. Ті, хто сти­каєть­ся з органі­за­цією масо­вих заходів, пре­крас­но зна­ють, що довіря­ти слід лише про­фесіо­на­лам ресто­ран­но­го біз­не­су.

 

Важливі моменти для організації кави-брейк:

  • Устат­ку­ван­ня і сто­ли­ки.
  • Посуд і сервіров­ка.
  • Що про­по­нуєть­ся з напоїв (сік, газо­ва­на вода, чай зеле­ний та чор­ний, роз­чин­на кава і верш­ки). Без­умов­но, при­сут­ній цукор. У дея­ких варіан­тах обмо­в­ляєть­ся алко­голь.
  • Із заку­сок зазви­чай буває сві­жа випіч­ка, тости, бутер­бро­ди, кана­пе, тости. Фрук­ти, цукер­ки та тістеч­ка.

Голов­ні пере­ва­ги кави-брей­ка для допо­ві­да­чів – міні­маль­ний час від­по­чин­ку і неве­ли­ка кіль­кість їжі, що дають мож­ливість пере­ос­ми­сли­ти і активі­зу­ва­ти кра­ще сприй­нят­тя теми. Три­ва­лий і пожив­ний раціон пору­шує робо­чу атмо­сфе­ру, робить люди­ну леда­чим, при­туп­ляє аналітич­ну здат­ність. До того ж це завжди спо­сіб поча­ти більш роз­крі­па­че­не спіл­ку­ван­ня. Пере­ва­гою для органі­за­торів є міні­маль­но задія­не про­стір і посу­ду для вели­кої кіль­ко­сті людей. Під час кава-брей­ку, як і в фур­шет­ном варіан­ті, не потріб­ні стіль­ці і міс­ця. Гості, спіл­ку­ю­чись, пере­мі­ща­ють­ся по залу.

На пер­ший погляд така пере­рва може зда­ти­ся деше­вим. Але все зале­жить від асор­ти­мен­ту. Буває лег­кий стіл дорож­че пов­но­цін­но­го біз­нес-лан­чу.

У готель­но-ресто­ран­но­му ком­плексі «Друж­ба» пра­ц­ю­ють про­фесій­ні органі­за­то­ри і органі­за­то­ри чис­лен­них пере­рв на каву. Ваша спра­ва звер­ну­ти­ся і обго­во­ри­ти основ­ні питан­ня, решту ми вико­нає­мо на вищо­му рів­ні.